highlights

filter highlights
Theme
Color zone
Event Date
FTI: Club of the Future

Van 16 tot en met 21 maart vindt in Kortrijk 'FTI by Hangar K' plaats, de eerste editie van het innovatief stadsfestival dat iedereen wil samenbrengen rond technologie en innovatie. Uitvalsbasis wordt het Buda-eiland, LandMarck en Hangar K in Kortrijk. De organisatoren losten reeds de eerste (inter)nationale namen en pakten uit met een showcase van wat één van de hoogtepunten van het festival moet worden.

bericht lezen
Rommelmarkt 2024

Ontdek de overdekte rommelmarkt met meer dan 100 standen op LandMarck. De toegang is helemaal gratis!

bericht lezen
De Tijdloze Foto's

DE TIJDLOZE FOTO'S: DE EXPO

We luisteren met bewondering naar onze helden, maar we zien ze ook graag. Letterlijk en figuurlijk.
Het archief van Goedefroit Music bevat een ongeëvenaarde schat aan muziekfoto’s die naadloos aansluiten bij De Tijdloze radio en De Tijdloze 100 lijst.

De Tijdloze Expo toont 100 iconische foto’s uit dat unieke aanbod. Telkens één iconisch beeld, op adembenemende grootte, manueel afgedrukt, limited edition, op het hoogwaardigste bariet-papier, in een coole barok-kader, gedateerd, gesigneerd, geattesteerd.

Photo-art, in de industrial space van de imponerende Kubiek op de urban art & business site van LandMarck, een authentiek klein Berlijn en Kortrijks next place to be. Een ruimte aangekleed door vzw Tentakel, de hipste stylisten van o.a. het Campo Solar festival.

  • 8 december 2023 - 4 februari 2024
  • woensdag t.e.m. zondag open van 10u30 - 18u*

(* kerstavond & oudejaarsavond tot 16u)

Tickets & info --> detijdlozefotos.be/#expo

bericht lezen
Streetart @ LandMarck

Op zondag 22 oktober valt er heel wat te beleven op LandMarck. 

Om onze samenwerking met de Kortrijkse Academie in de verf te zetten organiseren we, naast de rommelmarkt, ook de opening van de Graffiti wall. Dit is een muur op onze site welke integraal ten dienste wordt gesteld aan de Academie om hun leerlingen de kneepjes van de graffiti art aan te leren. Jonk & PegasuS - niet de minste als je het ons vraagt - zullen de eerste werken op de daarvoor bestemde muur plaatsen. Ook Soulgoodiez doet mee met een surfskate wave en mega groepslalom. Voor een drankje kan je terecht bij de speciaal door DVG Club opgezette buitenbar. Je vindt dit alles aan het park voor hal K. In hal K vindt een nieuwe rommelmarkt plaats. En last but not least; vergeet zeker niet binnen te springen bij de artiesten van LandmART want naar Rommelmarkt-zondagse traditie staan ook daar de poorten terug open!

bericht lezen
Ruimte voor sport!

Ontdek de mogelijkheden van Hal F in de paarse zone! 

bericht lezen
LandMarck Leeft!

Het tweedaagse openingsevent van LandMarck was een waar succes. Meer dan 4000 bezoekers kwamen de updates en mogelijkheden ontdekken.

Benieuwd naar de foto's? Check deze dan via onze facebook pagina

 

bericht lezen

let's start talking

Wil je meer weten over onze plannen? Of wil je zelf een local worden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

blijf up to date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets van LandMarck.

get in touch

+32 495 79 72 01
locals@landmarck.be
Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk

locatie bekijken in google maps
  • disclaimer
  • privacybeleid
  • copyright © 2023
  • design by

    Jouw beurs of event op LandMarck?