park

pop the green!

Binnenkort is het gras het groenst op LandMarck. Heb je een idee om dit park tot leven te brengen? Laat het weten en misschien word jij binnenkort een van onze locals!

 
 
ma
/
di
/
woe
/
do
/
vr
/
za-zo
/

park

pop the green!

Binnenkort is het gras het groenst op LandMarck. Heb je een idee om dit park tot leven te brengen? Laat het weten en misschien word jij binnenkort een van onze locals!

 
 

come, find us

zoveel meer te beleven

Cirec

Cirec is een specialist op vlak van elektrotechnische assemblages en montages. Ze zijn actief op vlak van bordenbouw, apparatenbouw, assemblage van elektrische kastjes en batterijsystemen. Naast klassieke assemblagediensten bieden zij ook activiteiten aan die bijdragen tot de levensduurverlening van producten zoals het herstellen, herwerken, refurbishen of re-manufacturen van onderdelen of apparaten. Op die manier wil Cirec partner zijn van hun klant voor de volledige levensduur van hun elektrotechnische producten.

Hal K

LandMarck is hot and happening!

In onze green zone kan je Hal K vinden, de grootste van de hele LandMarck site! Deze hal wordt ingezet als polyvalente ruimte voor beurzen, markten en evenementen.

Rommelmarkt @ Hal K
Ook dit jaar vinden er nog tal van overdekte rommelmarkten plaats in hal K. Meer info via https://landmarck.be/home/rommelmarkten-2024/

 
 

Hallerij

Deze voormalige opslagplaats van 2500m² werd omgedoopt tot 'Hallerij', de creatieve vrijhaven van LandMarck. Bouw uw eigen atelier in één van de open zones of betrek een afgesloten unit van minimum 15m². We vinden er ook een expositieruimte, een gedeelde keuken, een co-workingspace voor jouw meetings en een barruimte. Kom Hallerij vervoegen en maak deel uit van deze creatieve community! 

Kade

Op LandMarck is plaats voorzien voor jouw onderneming. De voormalige laadkaaien van de gekende groothandel in sanitair en HVAC werden omgetoverd tot verschillende nijverheidsunits. Deze ‘kaaien’ kregen de naam Kade mee.

Deze units liggen in het hart van de site

De casco units omvatten telkens een kantoor van ruim 30m2 met aanpalend een atelier, werkruimte of opslagplaats van 300m2 of 630m2. Iedere unit is uitgerust met een terras welke naar eigen smaak kan ingericht worden. LandMarck staat voor activiteit, ondernemen én creativiteit. Draagt uw bedrijf deze eigenschappen en zorgt u voor beleving? Neem dan zeker contact met ons op via locals@landmarck.be.

Tot snel op LandMarck?

 

 

Kubiek

Jouw event hier?
 
Kubiek wordt de grote polyvalente hal van ruim 2000 m² en zal makkelijk kunnen worden opgesplitst tot twee hallen van 900 m² en 1100 m². Dit wordt de ideale ruimte voor jouw bedrijfsevent, beurs, congres, expositie, ... Coming Up!

 

 

Kunstwerkstede

KUNSTWERKSTEDE is een gloednieuwe experimentele werkruimte in Kortrijk die betaalbare lange termijn- en residentiële ateliers aanbiedt voor beeldende kunstenaars.

 

Soulgoodiez

handmade soulful skate & surf goodiez
handmade longboards - cool Beanies - longfit Tshirts - denim - wenge earrings - pins

www.soulgoodiez.com
 
 
meer locals of evenementen ontdekken?

Ready? Set. Go!

In LandMarck zijn er nog heel wat vrije ruimtes die wachten op een originele invulling. Laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en misschien word jij binnenkort ook een van onze locals.

let's start talking

Wil je meer weten over onze plannen? Of wil je zelf een local worden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

blijf up to date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets van LandMarck.

get in touch

+32 495 79 72 01
locals@landmarck.be
Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk

locatie bekijken in google maps
  • disclaimer
  • privacybeleid
  • copyright © 2024
  • design by

    Jouw beurs of event op LandMarck?