Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

vind je draai in LandMarck—

Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.
Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

our story

De LandMarck-site was sinds de jaren ’70 de thuisbasis van ons familiebedrijf Van Marcke, Belgisch marktleider in de verdeling van sanitair en verwarming. Na onze verhuis hadden we deze site van 16 hectare kunnen verkopen, maar dat deden we bewust niet. We kozen ervoor om de site een nieuwe invulling te geven en zo een lokaal statement te maken. Met LandMarck, letterlijk mijlpaal, luiden we een nieuw tijdperk in en zetten we Kortrijk mee op de kaart als aantrekkingspool voor jong talent.

“de site staat al 100 jaar symbool voor vernieuwing en lokaal talent.”

hotspot voor vernieuwers

Dit stukje Kortrijk heeft een creatieve geschiedenis die teruggaat naar voor de Tweede Wereldoorlog. Het was toen de thuis van Kunstwerkstede Gebroeders De Coene, in die tijd een vooruitstrevende industrieel in de meubelmakerij. De naam De Coene is in Kortrijk nog altijd synoniem voor innovatie. Een geschiedenis om trots op te zijn en mee te nemen naar de toekomst. Let’s go!

een labo voor jouw plannen

Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

what we stand for

duurzaam

Wij denken na over de toekomst. LandMarck is ons labo waar we samen met jullie een duurzaam stadsleven voor Kortrijk ontwikkelen. Een bruisend experiment voor alle generaties van vandaag en morgen.

lokaal

Stad Kortrijk zit in ons DNA. Ons familiebedrijf Van Marcke werd hier bijna 100 jaar geleden opgericht en onze band met de stad blijft sterk. Wij willen Kortrijk mee vooruit trekken en versterken als de meest innovatieve stad van ons land.

investeren

Wij geloven in het potentieel van de stad. Daarom willen we ons smijten en investeren we met plezier in een unieke site als LandMarck. Dit project is nog maar een inleiding van een nieuw Kortrijks verhaal.

Meet the team

Meet de gezichten achter LandMarck. Dit bonte gezelschap zorgt ervoor dat LandMarck uitgroeit tot jouw favoriete deel van Kortrijk. Heb je een vraag voor het team? Contacteer ons via info@landmarck.be.

ready? set. go!

In LandMarck zijn er nog heel wat vrije ruimtes die wachten op een originele invulling. Laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en misschien word jij binnenkort ook een van onze locals.

let's start talking

Wil je meer weten over onze plannen? Of wil je zelf een local worden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

blijf up to date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets van LandMarck.

get in touch

+32 495 79 72 01
locals@landmarck.be
Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk

locatie bekijken in google maps
  • disclaimer
  • privacybeleid
  • copyright © 2024
  • design by

    Jouw beurs of event op LandMarck?