Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

for the planners
among us

Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.
Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

LandMarck Leeft

Kom langs op het tweedaagse openingsevent van LandMarck, een belevingsweekend op zaterdag 24 en zondag 25 juni, telkens van 14u tot 20u! 

Stap binnen in de fascinerende wereld van LandMarck en ontdek de transformatie van de oude Van Marcke site van hal tot hal. Laat je inspireren door een boeiende expo in onze kunsthal, ontdek welke nieuwe Locals we mogen verwelkomen en doe mee aan tal van andere gratis activiteiten verspreid over de volledige site. Geniet tijdens je ontdekkingstocht van de straatanimatie die de site tot leven brengt en relax op een van onze terrassen.


We verwelkomen je graag op weggevoerdenlaan 5 (oude Van Marcke Site), waar LandMarck zijn deuren opent voor een onvergetelijk weekend vol beleving en plezier. Mis deze kans niet om dit nieuwe stukje Kortrijk zelf te ervaren!

LandMarck wacht op jou!

 

“op 5 minuten wandelafstand van het station in Kortrijk.”

close to you

by bike / on foot

Woon je in de buurt? Dan is te voet of met de fiets the way to go! Via de ingang aan de Weggevoerdenlaan is LandMarck vlot bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

by train

Kom je met het openbaar vervoer? Super! Het station van Kortrijk ligt op wandelafstand van LandMarck. Of neem je liever de bus? Bus 82 stopt vlak aan onze deur!

by car

Kom je van ver? Ook met de wagen kan je makkelijk de weg naar LandMarck vinden. Aan onze ingang aan de Weggevoerdenlaan zijn er gratis parkeerplaatsen voorzien voor elke bezoeker. 

spot us on google maps

all your questions covered

Wat dacht je van je eigen kattenkapsalon of kroketkot? Bij LandMarck is geen enkel idee te loco! Onze locals zorgen voor de creatieve invulling van onze site.
Wil jij buren worden met onze locals? We hebben nog maar enkele plekjes over. Neem snel contact met ons op en claim je spot!

Contacteer ons, laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en dan maken we samen je creatieve dromen waar!

Om je wegwijs te maken in onze nieuwe hotspot, hebben we de site opgedeeld in vijf kleurrijke zones. Ontdek via ons grondplan of de wegmarkeringen in LandMarck zelf in welke zone jij je favoriete locals kan vinden!

LandMarck is een project van Van Marcke, de Belgische marktleider in de verdeling van verwarming en sanitair. Zo was de site sinds de jaren 70’ jarenlang de thuisbasis van het familiebedrijf. In 2019 verhuisden ze naar een nieuwe locatie en besloot Van Marcke om een innovatieve en creatieve invulling te zoeken voor de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina of volg ons op social en blijf op de hoogte van onze loco plannen!

Yes, shoot! Via ons contactformulier kan je ons eenvoudig bereiken voor alle persgerelateerde vragen.

ready? set. go!

In LandMarck zijn er nog heel wat vrije ruimtes die wachten op een originele invulling. Laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en misschien word jij binnenkort ook een van onze locals.

let's start talking

Wil je meer weten over onze plannen? Of wil je zelf een local worden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

blijf up to date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets van LandMarck.

get in touch

+32 495 79 72 01
locals@landmarck.be
Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk

locatie bekijken in google maps
  • disclaimer
  • privacybeleid
  • copyright © 2022
  • design by

    become a local