Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

for the planners
among us

Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.
Heb jij een plan om de vrije ruimtes van LandMarck in te vullen? Word een van onze locals.

LandMarck

 

LandMarck wacht op jou!

 

“op 5 minuten wandelafstand van het station in Kortrijk.”

close to you

by bike / on foot

Woon je in de buurt? Dan is te voet of met de fiets the way to go! Via de ingang aan de Weggevoerdenlaan is LandMarck vlot bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

by train

Kom je met het openbaar vervoer? Super! Het station van Kortrijk ligt op wandelafstand van LandMarck. Of neem je liever de bus? Bus 82 stopt vlak aan onze deur!

by car

Kom je van ver? Ook met de wagen kan je makkelijk de weg naar LandMarck vinden. Aan onze ingang aan de Weggevoerdenlaan zijn er gratis parkeerplaatsen voorzien voor elke bezoeker. 

spot us on google maps

all your questions covered

Een LandMarck Local is een huurder van één van onze hallen of ruimtes. De LandMarck local maakt LandMarck tot wat het vandaag is. Kunstenaars, eventorganisatoren, zelfstandigen, sportclubuitbaters, ... Iedereen met een leuk concept kan local worden. We hebben nog plaats. Neem snel contact met ons op en claim je spot!

Contacteer ons, laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en dan maken we samen je creatieve dromen waar!

Om je wegwijs te maken in onze nieuwe hotspot, hebben we de site opgedeeld in vijf kleurrijke zones. Ontdek via ons  grondplan of de wegmarkeringen in LandMarck zelf in welke zone jij je favoriete locals kan vinden!

LandMarck is een project van Van Marcke, de Belgische marktleider in de verdeling van verwarming en sanitair. Zo was de site sinds de jaren 70’ jarenlang de thuisbasis van het familiebedrijf. In 2019 verhuisden ze naar een nieuwe locatie en besloot Van Marcke om een innovatieve en creatieve invulling te zoeken voor de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina of volg ons op socials en blijf op de hoogte van onze loco plannen!

Yes, shoot! Via ons contactformulier kan je ons eenvoudig bereiken voor alle persgerelateerde vragen.

Voor deelname aan de rommelmarkt kan je dit aanvragen via de organisatie Thailandia. Je stuurt een mail naar geert.neirinck@hotmail.be waarna de organisatie u zal contacteren.

De hoofdparking van LandMarck bevindt zich langs de Weggevoerdenlaan. De site wandel je binnen via de inkom tussen de toren en de toonzaal van Van Marcke. Indien de parkeerplaatsen langs de Weggevoerdenlaan ingenomen zijn, kan je ook terecht op de parking die zich bevindt aan de Pottelberg 20. Voor grote events zijn extra parkings voorzien op de site.

Dat kan, er bevinden zich twee laadpalen langs de Weggevoerdenlaan.

LandMarck is een autoluwe site. Als bezoeker dient u steeds te parkeren op de voorziene parkeerplaatsen langs de Weggevoerdenlaan of op de parking aan de Pottelberg. Ook parkeren in de logistieke zone is verboden.

Dieren worden toegelaten aan de leiband. Dezelfde regels als op openbaar terrein zijn van toepassing. 

De site ligt op wandelafstand van het station van Kortrijk. Indien u het station langs de achterkant verlaat, kunt u via de Minister Vanden Peereboomlaan makkelijk de site te voet bereiken. Buslijnen 82, 60, 22, 4 en 5 stoppen in de Weggevoerdenlaan nabij de inkom van de site.

ready? set. go!

In LandMarck zijn er nog heel wat vrije ruimtes die wachten op een originele invulling. Laat weten wat jij van plan bent met één van onze locaties en misschien word jij binnenkort ook een van onze locals.

let's start talking

Wil je meer weten over onze plannen? Of wil je zelf een local worden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

blijf up to date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets van LandMarck.

get in touch

+32 495 79 72 01
locals@landmarck.be
Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk

locatie bekijken in google maps
  • disclaimer
  • privacybeleid
  • copyright © 2024
  • design by

    Jouw beurs of event op LandMarck?